Klassrumsbelagda utbildningar 

För att minimera exponering mot Covid-19 har vi förlagt våra klassrumsbelagda utbildningar till Hackholmssunds kursgård i Upplands Bro.

Hackholmssunds kursgård erbjuder en förstklassig konferensanläggning som har kurslokaler med mycket gott om plats. Här tas endast mindre grupper emot, på plats på anläggningen kommer vi vara färre än 50 personer inklusive personal. Övernattning i enkelrum med hög standard. Mat och dryck är förstklassig. Det finns goda möjligheter till fritidsaktiviteter ute och inne, här finns spa, gym samt möjligheter till uteaktiviteter.

Under våra kurser vill vi att alla som deltar känner sig trygga, nedan följer de åtgärder vi gör under kurstillfället för att undvika smittspridning av det nya coronaviruset.

  • Varje kurs påbörjas med en genomgång av de restriktioner vi gör under kurstillfället för att tillsammans motverka smittspridning:
  • Under kursen avstår vi från att ta i hand när vi hälsar på varandra.
  • Ni som deltar, samt våra kursledare, håller avstånd till varandra. Vi har tillgång till luftiga lokaler där varje deltagare tilldelas ett eget bord placerat på behörigt avstånd till andra deltagare.
  • Handsprit finns tillgängligt i kurslokalen likväl som i matsal, reception och på toaletter.
  • Munskydd och handskar finns tillgängligt att använda för de som önskar.
  • Fika, lunch och middag genomför vi gruppvis. Vår utbildningsgrupp förtär alltså alla måltider avskilt från andra grupper.
  • Vid rast och andra typer av pauser finns ordentligt med utrymme att sprida ut sig på.

Hackholmssund är privatägt och stängt för allmänheten. Anläggningen ägs av Midrockoncernen och ligger ca. 45 min från Stockholm C och lika långt från Arlanda. Här finns gratis parkering för dig som kommer i bil. Läs gärna mer på Hackholmssunds hemsida: https://hackholmssund.com

Vi kan lova dig en mycket trevlig vistelse med oss på ”Hackis” där vi tillsammans med personalen kommer att göra allt för att du ska trivas. Boendet på Hackholmssund kostar 2 550 kronor per natt och inkluderar helpension. Betalning sker på plats med kort.

För dig som vill delta hemifrån

För dig som inte har möjlighet att delta på plats kan vi i det allra flesta fall erbjuda möjligheten att delta digitalt hemifrån. Kontakta oss isåfall på info@idhammar.se så ser vi över detta.

Mer om hur våra kursdeltagare, och vi på Idhammar, upplever anläggningen Hackholmssund hittar du här. 

Distansutbildningar

Vi erbjuder ett större utbud av lärarledda distansutbildningar under coronapandemin. Oavsett rådande rekommendationer så är det ett naturligt steg för Idhammar, mot en mer digitaliserad värld. Utbildningen sker via Zoom och deltagaren behöver tillgång till internetuppkoppling, samt en dator med mikrofon och kamera. 

Distansutbildningarna är uppmärkta med en symbol i vår utbildningskatalog.

Distansutbildning Zoom

Samma utbildningar som tidigare – men med en gemensam digital närvaro i ett virtuellt klassrum.

Vid frågor eller funderingar, vänligen maila till info@idhammar.se eller ring 08-710 48 00.