För att minimera exponering mot Covid-19 har vi förlagt ca. hälften av våra utbildningar till Hackholmssunds kursgård i Upplands Bro.

Hackholmssunds kursgård erbjuder en förstklassig konferensanläggning som har kurslokaler med mycket gott om plats. Här tas endast mindre grupper emot, på plats på anläggningen kommer vi vara färre än 50 personer inklusive personal. Övernattning i enkelrum med hög standard. Mat och dryck är förstklassig. Det finns goda möjligheter till fritidsaktiviteter ute och inne, här finns spa, gym samt möjligheter till uteaktiviteter.

Hackholmssund är privatägt och stängt för allmänheten. Anläggningen ägs av Midrockoncernen och ligger ca. 45 min från Stockholm C och lika långt från Arlanda. Här finns gratis parkering för dig som kommer i bil. Läs gärna mer på Hackholmssunds hemsida: https://hackholmssund.com

Vi kan lova dig en mycket trevlig vistelse med oss på ”Hackis” där vi tillsammans med personalen kommer att göra allt för att du ska trivas. Boendet på Hackholmssund kostar 2 550 kronor per natt och inkluderar helpension. Betalning sker på plats med kort.

Vid frågor, vänligen maila till info@idhammar.se eller ring 08-710 48 00.

För dig som vill delta hemifrån

För dig som inte har möjlighet att delta på plats kan vi i det allra flesta fall erbjuda möjligheten att delta digitalt hemifrån. Kontakta oss isåfall på info@idhammar.se så ser vi över detta.