På grund av Coronapandemin har vi behövt flytta vårens utbildningar till efter sommaren. Normalt sett håller vi kurserna på Park Inn Hotel i Solna, vilket har fungerat bra genom åren. Men, ett stort hotell, beläget i Solna Centrum, med internationella gäster och där många människor rör sig, utgör dock en onödig exponering mot Covid-19.

Mot bakgrund av ovanstående har vi beslutat att, under hösten, förlägga utbildningarna på Hackholmssunds kursgård i Upplands Bro. Här kan vi erbjuda en förstklassig konferensanläggning som har kurslokaler med mycket gott om plats. Läs gärna mer på Hackholmssunds hemsida: https://hackholmssund.com/.

Hackholmssund tar bara emot mindre grupper. Vi kommer vara färre än 50 personer på anläggningen inklusive personal. Övernattning i enkelrum med hög standard. Mat och dryck är förstklassig. Det finns goda möjligheter till fritidsaktiviteter ute och inne, här finns spa, gym samt möjligheter till uteaktiviteter. 

Hackholmssund är privatägt och stängt för allmänheten. Anläggningen ägs av Midrockoncernen och ligger ca. 45 min från Stockholm C och lika långt från Arlanda. Här finns gratis parkering för dig som kommer i bil.

Vi kan lova dig en mycket trevlig vistelse med oss på ”Hackis” där vi tillsammans med personalen kommer att göra allt för att du ska trivas. Boendet på Hackholmssund kostar 2 550 kronor per natt och inkluderar helpension. Betalning sker på plats med kort.

Vid frågor, vänligen maila till 
info@idhammar.se eller ring 08-710 48 00.