Nu är hösten här! Det betyder ett smockfullt kursschema och flertalet produktions- och underhållsorganisationer som ska bli än mer effektiva, störningsfria och hållbara. Det späckade schemat betyder att vi får möjligheten att ytterligare förstärka vårat redan starka lag med två spännande konsulter: Frida Jonforsen och Annie Björk!

Både Frida och Annie är civilingenjörer, om än från skilda delar av landet. Frida är utbildad vid Luleå Tekniska Högskola, medan Annie har läst vid Chalmers. Frida har tidigare jobbat som konsult på Idhammar, men de senaste åren har hon bland annat spenderat som underhållschef på Westinghouse. Frida är dessutom en inbiten konditionsidrottare. Annie inledde karriären med fem år på Vattenfall Services och därefter sex år på VIMAB, där hon var regionchef för södra och västra Sverige. Intresset för teknik kom tidigt genom en västkustuppväxt med stiftnyckel i hand. Tveka inte att höra av er till dem. 

Vi på Idhammar är mycket glada och stolta över att två så pass framgångsrika och duktiga personer väljer att satsa på Idhammar som nästa steg i karriären. Samtidigt ser vi det som ytterligare ett tecken på vi kommer allt närmare vår vision om att vara det självklara valet för en effektiv, störningsfri och hållbar produktion.

Välkomna, Frida och Annie!