Under hösten har vi förlagt våra klassrumsbelagda utbildningar på Hackholmssund, en mötesanläggning belagd i Mälarnaturen utanför Upplands Bro. Precis som Idhammar är Hackholmssund en del av Midroc.

Under våra utbildningar är vi helt ensamma på den stora anläggningen vilket möjliggör en ordentlig avskildhet och flexibilitet, en trygghet under de omständigheter som råder. Vi stämde av med deltagare på utbildningen “Att leda och utveckla underhållet” hur de upplever vistelsen på Hackholmssund.

”En kursanläggning kan inte bli bättre, det är ett sånt lugn över den här platsen. Det är gästvänligt, luftigt och öppet. Personalen gör det så lätt och naturligt att röra sig med avstånd både inne och ute, det är knappt att man vill åka hem.”

På Hackholmssund erbjuds vi förstklassig mat, stora lokaler och ett fantastiskt bemötande. Jesper Hyseus är VD för Hackholmssund mötesanläggning och han berättar att de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer men att renligheten alltid prioriteras högt. ”Vi erbjuder grupper att ha hela stället privat. Det är ingen annan som kommer att röra fikat eller vänta på att ta över konferenslokalen efter lunch. Som mest kan 37 personer sova kvar samtidigt så det är i den mängden vi rör oss.”

Jesper belyser den härliga atmosfären som ett resultat av personalens goda stämning.

”Personalen som arbetar här ute trivs så pass bra att de stannar hos oss i flera år. Vi skojar och skrattar mycket, jag tror det märks att vi har roligt ihop och jag tror det är det som möjliggör att vi kan ta hand om våra gäster på det sättet som vi faktiskt kan. Vi prioriterar bemötandet, flexibiliteten och atmosfären. Det ska vara ett lugn att komma ut hit.”

På Idhammar är vi otroligt glada över att vi kan vara på Hackholmssund och tack vare dem erbjuda en så trygg kursplats som möjligt i dessa tider. 

https://hackholmssund.com/