Skip to content
Menu
Menu

Bli en Idhammare

Vi förändrar tillsammans

Är du anställd och längtar efter frihet och att bestämma själv? Eller är du ensamkonsult och funderar på fördelarna med att ingå i en stor gemenskap? Hos oss finns det alltid plats för fler personer som delar vår genuina passion för Underhåll och Asset Management.

Friheten i att bestämma över sin tid
Friheten i att bestämma över sin tid

På Idhammar arbetar vi som egenföretagande konsulter, med stor frihet och ett utpräglat intresse för att utveckla, förändra och förbättra. I vår gemenskap ryms allt vi behöver för att göra detta tillsammans. Egen men inte ensam.

Variation av uppdrag
Variation av uppdrag

Idhammar är ett bekant varumärke hos Sveriges större industri-, energi- och infrastrukturbolag. Vår sälj och marknadsavdelning stöttar dig med offerter, prospekteringsarbete och marknadsföring av Idhammars erbjudande.

Sälj- och marknadsstöd
Sälj- och marknadsstöd

Vi är rutinerade konsulter med spetskompetens och senior erfarenhet – uppbackade av styrkan och leveransförmågan hos ett välkänt och etablerat varumärke. Tillsammans utvecklar och förädlar vi Idhammars affär i en transparent och framgångsrik organisation.

Niklas Eriksson, seniorkonsult och utbildare

Vi träffar honom på toppen av Sveriges näst största bioeldade kraftvärmeverk – Igelstaverket i Södertälje. Där arbetar Niklas som interimschef i produktionsorganisationen samtidigt som han, tillsammans med Söderenergi, försöker hitta en lämplig fast ersättare för framtiden. 

Niklas Eriksson

Thomas Ålund, seniorkonsult och utbildare

Sjöingenjören Thomas började på Idhammar en måndag 1974! Sedan dess har han bytt arbetsgivare en gång – men kommit tillbaka. Thomas har jobbat med samma verksamhetsinriktning under 49 år. Hör vår mest seniora konsult berätta om hur det är att arbeta som konsult och utbildare på Idhammar.

Thomas_Alund_EB

Anders Herbertsson, konsult och utbildare

Det började med en plats på en väldigt bra utbildning – Att leda och utveckla underhållet. Idag är Anders – eller Hebbe som vi kallar honom – konsult och utbildare på Idhammar. Se Anders egna berättelse om hur det är att vara Idhammare!

Anders_Herbertsson

Idhammar Produktion AB
Telegrafgatan 6A
169 72 Solna

+46(0)8-710 48 00

info@idhammar.se

Om oss
Villkor

© 2023 – Idhammar Produktion AB