Skip to content
Menu
Menu

Bli en Idhammare

Vi förändrar tillsammans

Är du anställd och längtar efter frihet och att bestämma själv? Eller är du ensamkonsult och funderar på fördelarna med att ingå i en stor gemenskap? Hos oss finns det alltid plats för fler personer som delar vår genuina passion för Underhåll och Asset Management.

Friheten i att bestämma över sin tid
Friheten i att bestämma över sin tid

På Idhammar arbetar vi som egenföretagande konsulter, med stor frihet och ett utpräglat intresse för att utveckla, förändra och förbättra. I vår gemenskap ryms allt vi behöver för att göra detta tillsammans. Egen men inte ensam.

Variation av uppdrag
Variation av uppdrag

Idhammar är ett bekant varumärke hos Sveriges större industri-, energi- och infrastrukturbolag. Vår sälj och marknadsavdelning stöttar dig med offerter, prospekteringsarbete och marknadsföring av Idhammars erbjudande.

Sälj- och marknadsstöd
Sälj- och marknadsstöd

Vi är rutinerade konsulter med spetskompetens och senior erfarenhet – uppbackade av styrkan och leveransförmågan hos ett välkänt och etablerat varumärke. Tillsammans utvecklar och förädlar vi Idhammars affär i en transparent och framgångsrik organisation.

Frida Jonforsen, seniorkonsult och utbildare

Frida Jonforsen har varit på Idhammar i 6 år. De senaste åren har hon arbetat i olika digitaliseringsprojekt, bland annat med datainsamling – där syftet varit att identifiera vilken data som är intressant för att effektivisera underhållet. Frida är ett välkänt ansikte i våra klassrum och hon är även kursledare för vår nya utbildning Digitaliserat underhåll.

Frida Jonforsen

Tage Bengtsson, seniorkonsult och utbildare

Tage anser att friheten, möjligheten att utveckla samt att jobbet är så roligt – är det bästa med att arbeta som konsult. Därför gick han inte i pension vid 55, som planerat. Inte heller vid 60, eller ens vid 70. Han är en av våra mesta Idhammare och anslöt sig redan år 2000.

Tage Bengtsson, konsult Idhammar

Annie Björk, seniorkonsult och utbildare

Att få fokusera på att utveckla människor och verksamheter – plus friheten det innebär att vara egenföretagare – gjorde att Annie valde att jobba som konsult på Idhammar. Efter drygt fem och ett halvt år har hon inte ångrat sig en dag!

Annie Björk, Idhammar

Axel Åkerman, kundansvarig

Axel Åkerman började som kundansvarig 2022. Han gjorde som en gör på Gotland – ärvde sitt skrå från sin far! Axel är företagets första andra generationens Idhammare!

Axel Åkerman Kundansvarig

Niklas Eriksson, seniorkonsult och utbildare

Vi träffar honom på toppen av Sveriges näst största bioeldade kraftvärmeverk – Igelstaverket i Södertälje. Där arbetar Niklas som interimschef i produktionsorganisationen samtidigt som han, tillsammans med Söderenergi, försöker hitta en lämplig fast ersättare för framtiden. 

Niklas Eriksson

Thomas Ålund, seniorkonsult och utbildare

Sjöingenjören Thomas började på Idhammar en måndag 1974! Sedan dess har han bytt arbetsgivare en gång – men kommit tillbaka. Thomas har jobbat med samma verksamhetsinriktning under 49 år. Hör vår mest seniora konsult berätta om hur det är att arbeta som konsult och utbildare på Idhammar.

Thomas_Alund_EB

Anders Herbertsson, konsult och utbildare

Det började med en plats på en väldigt bra utbildning – Att leda och utveckla underhållet. Idag är Anders – eller Hebbe som vi kallar honom – konsult och utbildare på Idhammar. Se Anders egna berättelse om hur det är att vara Idhammare!

Anders_Herbertsson

Idhammar Produktion AB
Telegrafgatan 6A
169 72 Solna

+46(0)8-710 48 00

info@idhammar.se

Om oss
Villkor

© 2024 – Idhammar Produktion AB